0
Your Cart

Specialized Turbo Levo SL

Nye Specialized Turbo Levo SL er her! Den ultimate elsykkel for deg som ønsker en lettkjørt og utrolig leken stisykkel med fokus på best mulig handling og kjørefølelse. Nye Levo SL er som å sykle på en tradisjonell tråsykkel – med en følelse av topptrente ben, og styrke til å være ute enda lenger!

Sykkelen kommer i flere forskjellige utstyrsnivåer, men felles for de alle er Specialized SL 1.2 motoren som gir deg 2 x det du tråkker via 50NM og 320 Watt – dette gir deg 43% mer Nm og 33% mer kraft enn forrige generasjon Levo SL. Alt dette er pakket herlig inn i Fact 11 carbon-rammen, med et innebygd 320 Watts batteri og MasterMind TCU display på overrøret – for et helintegrert og raffinert chassis.

Nye Levo SL har et helt nytt rammedesign med ny geometri og mulighet til å justere både styrevinkel og hjulstørrelse. Du kan enten kjøre den slik den kommer – som mullet med 29 foran og 27.5 bak – eller som full 29 (uten behov for ekstra deler).

For å ytterligere integrere sykkelen, kobler du din smarttelefon til Specialized sin Mission Controll App – for full kontroll over hele sykkelen. Der kan du justere styrke på alle nivåer, loggføre turer, se fart, distanse, batteritid, Smart Control for å slippe rekkeviddeangst, tyverisikring og mye mye mer.

Koble opp telefonen for å stille diagnose, oppdatere, loggføre turer, og gjøre justeringer

Om du skulle ønske enda lengre turer med Levo SL tilbyr også Specialized sin 160 Wh Range Extender du setter i flakseholdere for enda mer moro!

Hvis du først og fremst er ute etter maks motorkraft og batterikapasitet, er det storebror Turbo Levo du bør gå for. Turbo Levo gir deg 4 x det du tråkker via 90 Nm og 565 Watt motor – drevet av et batteri på hele 700 Watt.