0
Your Cart

SPECIALIZED KENEVO

Mer info om kampanjen lenger ned.

KENEVO COMP
50.000,-
LES MER
KENEVO COMP
50.000,-
LES MER
Previous slide
Next slide
KENEVO EXPERT
70.000,-
LES MER
KENEVO EXPERT
70.000,-
LES MER
Previous slide
Next slide

INFO OM KENEVO-KAMPANJE

Trykk på produktene eller her for mer info

Vi har gleden av å tilby Specialized sin Kenevo til en svært rabattert pris – i tillegg gir vi med gratis frakt, pedaler, drikkeflaske og framskjerm. Samt at vi gir muligheten til flere forskjellige tilvalg som; ekstra batterier til gode priser, og mulighet for å bygge om gaffel til 29. Se alle tilvalgene inne på hvert av produktene. Begge syklene kommer i to farger og flere størrelser. Finner du ikke riktig størrelse og farge. så kontakter du oss for tilgjengelighet – da vi hele tiden oppdaterer lageret under kampanjeperioden.

Ved å handle hos oss får du garantert en rå handleopplevelse og svært god kundeservice. Her får du kjøpsveiledning og gjennomgang av sykkelen fra et team med svært ivrige og entusiastiske syklister. Vi har mange års erfaring som leverandør av sykler og utstyr til kunder over hele landet – slik at du skal være trygg på at du sitter igjen med den beste opplevelsen og oppfølging fra oss.

Sammen tilpasser vi sykkelen akkurat til deg hvor vi setter opp dempere til din vekt, og veileder deg gjennom oppkobling av sykkel til smarttelefon via Specialized sin App. I tillegg vil du få tips og råd om både sykkel og utstyr basert på våre egne erfaringer før du skal ut på nye eventyr.

Kjøper du sykkel på nett med levering hjem på dør, gir vi deg den samme gode opplevelsen via telefon eller videosamtale, og videre tett oppfølging gjennom hele kjøpsprosessen. Send oss gjerne en mail eller ring oss for spørsmål – ellers følger vi opp alle salg i nettbutikken med en manuell mail eller pr telefon. Alle betalingsvalg og finansieringsmuligheter finner du ved utsjekk i nettbutikken, men vi tar også ordre manuelt i butikk, pr telefon eller mail om du ønsker dette.

Alle sykler vi leverer fra oss blir nøye montert og klargjort med kjærlighet på verkstedet her hos oss. Vårt team har god erfaring med å levere kvalitet ved høyt volum og vi er kompromissløse på kvalitet – slik at alle sykler gjennomgår den samme kvalitetskontrollen med sjekklister og lupe – før overlevering til deg som kunde.

Ta en titt på noen bilder fra en tidligere kampanje – da butikken ble gjort om til et Specialized Showroom for en ekstra unik opplevelse for de som hadde overlevering hos oss. Vi gir alltid det lille ekstra.

 
Sykler klare for nye eventyr
på rekke og rad
klar for overlevering til kunde
med oppgraderinger fra Fox og Burgtec
med rosa detaljer fra Burgtec
UTSTYR
Klær / Hjelm / Beskyttelse / Sko
TILBEHØR
Dekk / Tilbehør / Vask / Vedlikehold
VERKSTED
For elsykler / terreng / landevei
Previous slide
Next slide

BURGTEC OPPGRADERINGER

Få en unik look med farger på stem, grips og pedaler 

BURGTEC STEM
STEM / SPACERE / TOP CAPS
KJØP NÅ
BURGTEC MK5
RÅTT GREP OG RÅ HOLDBARHET
KJØP NÅ
BURGTEC GRIPS
NEXT LEVEL HOLKER FRA BURGTEC
KJØP NÅ
BURGTEC STYRE
STYRER MED FORSKJELLIG RISE
KJØP NÅ

YETI KAMPANJE

Se også kampanje på Yeti med 10-15% rabatt

YETI 160E
YETI'S ELSYKKEL
SE 160E
YETI SB140
YETI'S STISYKKEL
SE SB140
YETI SB160
YETI'S ENDUROSYKKEL
SE SB160
YETI SB120
YETI'S LETTE XC/STISYKKEL
SE SB120
Previous slide
Next slide

TURBO KENEVO SL

Kenevo i SL / SuperLight versjon

KENEVO SL
FOR GROVE STIER
SE KENEVO SL
KENEVO SL
LETT EL-ENDURO
SE KENEVO SL
KENEVO SL
HOPP OG DROPP
SE KENEVO SL
Previous slide
Next slide