0
Your Cart
SPECIALIZED
Faghandler med solid kompetanse
YETI
Importør og leverandør av Yeti Cycles
UTSTYR
Klær / Hjelm / Beskyttelse / Sko
TILBEHØR
Dekk / Tilbehør / Vask / Vedlikehold
VERKSTED
For elsykler / terreng / landevei
Previous slide
Next slide

Sykleriet er en stolt faghandler av sykler og utstyr til kunder over hele landet. Vår styrke ligger i vår egen lidenskap for sykling, noe som gjenspeiles i den ekspertisen og engasjementet vi bringer til alle våre kunder. Vi tilbyr kun håndplukkede produkter av høyeste kvalitet, slik at du som kunde kan få de beste anbefalingene og det aller beste utstyret.

Våre hovedmerker er Specialized og Yeti – i tillegg til flere andre kjente merkevarer på sykler, deler og utstyr. Vi har en forkjærlighet for den råeste og nyeste teknologien uansett om det er på elsykkel, sti & enduro eller landevei & gravel – men vi har også produkter som treffer et bredere spekter av syklister. Enten du er på jakt etter din første sykkel, eller ønsker det aller råeste som markedet har å tilby – kan vi skreddersy og levere akkurat det du ønsker.

I starten av 2023 ble Sykleriet tatt over av VILLE og drives nå sammen i våre felles lokaler i Drammen sentrum. Vi har derfor gleden av å tilby et ekstra godt utvalg av sykler, deler og utstyr – fra masse kjente merker her hos oss.

Kundeservice er vår høyeste prioritet, og vi ønsker å gi deg den beste handleopplevelsen fra det øyeblikket du kommer inn i butikken, til du tråkker ut på veien eller stien med din nye sykkel. Vi legger ekstra stor vekt på å bygge varige relasjoner basert på tillit og ekspertise – og står klare til å veilede deg gjennom prosessen og svare på alle dine spørsmål. Ta turen til vår butikk og verksted i dag, eller besøk vår nettbutikk.

VILLE AS 925 080 721
SYKLERIET AS 996 547 787

Gjetergata 12
3015 DRAMMEN
post@sykleriet.no
+47 41 41 11 75

ÅPNINGSTIDER
Mandag – Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag 10:00 – 16:00
Lørdag – Søndag: Stengt