Fri frakt over 300 | Rask Levering | Klikk & Hent
0
Your Cart

Om Oss

I snart 20 år har SYKLERIET vært en stolt forhandler av sykler og utstyr til kunder over hele landet. Vår styrke ligger i vår egen lidenskap for sykling, noe som gjenspeiles i den ekspertisen og engasjementet vi bringer til alle våre kunder. Vi er stolte av å tilby håndplukkede produkter av høyeste kvalitet, slik at du som kunde kan få de beste anbefalingene og det aller beste utstyret.

Våre hovedmerker er Specialized og Yeti – i tillegg til flere andre kjente merkevarersykler, deler og utstyr. Vi har en forkjærlighet for den råeste og nyeste teknologien uansett om det er på elsykkel, sti & enduro eller landevei & gravel – men vi har også produkter som treffer et bredere spekter av syklister. Enten du er på jakt etter din første sykkel, eller ønsker det aller råeste som markedet har å tilby – kan vi skreddersy og levere akkurat det du ønsker.

Hos SYKLERIET er kundeservice vår høyeste prioritet, og vi ønsker å gi deg den beste handleopplevelsen fra det øyeblikket du kommer inn i butikken, til du tråkker ut på veien eller stien med din nye sykkel. Vi legger ekstra stor vekt på å bygge varige relasjoner basert på tillit og ekspertise – og står klare til å veilede deg gjennom prosessen og svare på alle dine spørsmål. Ta turen til vår butikk og verksted i dag, eller besøk vår nettbutikk.

Velkommen til SYKLERIET!

KONTAKTINFO

SYKLERIET AS
Org nr 925 080 721

Gjetergata 12
3015 DRAMMEN
post@sykleriet.no
+47 97 300 200

Kom innom oss for best mulig service – eller kontakt oss på telefon, sms eller mail.

ÅPNINGSTIDER VINTER 2024

Butikk & Verksted
Mandag – Torsdag: 11:00 – 17:00
Fredag 11:00 – 16:00
Lørdag – Søndag: Stengt

Tiden før åpningstid bruker vi til klargjøring og montering, overlevering av nye sykler til kunder, pakking av ordre i nettbutikk, oppfølging av kunder, og mye annet – slik at du skal få vår fulle oppmerksomhet – når du først besøker oss.