0
Your Cart

Turbo Levo Comp Carbon Kampanje 2023

INFORMASJON
Specialized sin kampanje for Turbo Levo Comp Carbon 2023 er en tidsbegrenset kampanje som startet tirsdag 3. oktober 2023, og den vil vare så lenge Specializeds hovedlager har tilgjengelige sykler.

Disse syklene ble gjort tilgjengelige av Specialized fra tirsdag 3. oktober 2023, og de vil bli sendt direkte fra Specializeds hovedlager i Nederland til oss. Vårt første parti er allerede utsolgt, men vi har sikret oss et nytt parti. Tilgjengeligheten i nettbutikken blir kontinuerlig oppdatert, og den viser det som er tilgjengelig for forhåndsbestilling. Hvis du ønsker ytterligere informasjon, ber vi deg om å kontakte oss på telefon.

LEVERINGSTIDER
Normal leveringstid til oss er omtrent 10 arbeidsdager fra Specialized. Imidlertid kan den ekstra høye etterspørselen i denne kampanjeperioden påvirke leveringstidene fra Specialized noe. Når syklene ankommer oss, blir de nøye klargjort for salg før de sendes ut til våre nye kunder.

Alle sykler blir montert og klargjort med kjærlighet av våre mekanikere, testes og settes opp nøye til hver kunde som handler av oss. Uansett om sykkelen skal hentes i butikken eller sendes, gjennomgår den den samme grundige prosessen og blir nøye pakket ned før den sendes kostnadsfritt over hele landet.

Alle bestillinger fra det første partiet forventes å bli levert mot slutten av oktober, mens bestillinger som kommer inn etter 6. oktober 2023, kan forvente levering i overgangen mellom oktober og november. Først vil du motta en automatisk ordrebekreftelse som er manuelt bekreftet av oss.

Etter at ordren er mottatt, vil vi også oppdatere deg innen 24-48 timer med en personlig e-post som inneholder mer informasjon, samt spørsmål om vekt og høyde for å sikre riktig oppsett av sykkelen før den er klar for levering til deg.

For øyeblikket opplever vi en betydelig økning i henvendelser, og vi arbeider hardt for å kunne svare så raskt som mulig. Det er viktig å understreke at alle bestillinger som er gjort gjennom nettbutikken, uansett, er bekreftet og godkjent av oss.

Vi oppfordrer deg til å kontakte oss på telefon hvis du har flere spørsmål, og vi svarer også på sms og e-post fortløpende.

BETALING
Vi tar kort, Vipps og SVEA delbetaling og utsettelse. For å se dine valg – legg varen i handlekruv, gå til kasse. Skriv så inn personnummer for å få valg angående utsettelse. All betaling for alle ordre vil kun bli reservert av betalingstjenesten Vipps eller SVEA – frem til din ordre er leveringsklar eller sendt til deg.

Vi tar også i mot ordre manuelt over telefon om det er ønskelig. Da betaler man 20% depositum ved bestilling, resten ved overlevering.

Tusen takk!